Palvelut ja hinnat
Asiakasystävällisesti, luotettavasti ja joustavasti

Hoidan kaiken juoksevasta kirjanpidosta lähtien, jotta sinulle jää aikaa keskittyä omaan osaamiseesi. Fennoan sähköisen ohjelmiston ansiosta kuittien toimittaminen on helppoa ja vaivatonta eikä Sinulle kerry nurkkiin enää tilaa vieviä arkistolaatikoita. Myös perinteinen paperinen kirjanpito hoituu näppärästi, koska jokainen asiakas on minulle tärkeä.

Kirjanpito 55€/h ja tilinpäätös 65€/h. Veroilmoitukset: tmi 79€, ay/ky 129€ ja oy 149€.

Palkanlaskenta 39€/palkanlaskentakerta. Hintaan sisältyy palkanlasku, laskelma työntekijälle, sovitut raportit työnantajalle palkkojen maksua varten sekä lakisääteiset ilmoitukset.

Sähköisestä kirjanpidosta voi valita joko osittain sähköisen toimintamallin tai täysin sähköisen, johon sisältyy myynti- ja ostoreskontrat. Osittain sähköisen ohjelmiston käyttömaksu on 10€/kk ja reskontrat sisältävän 35€/kk. Reskontrien tapahtumamaksut veloitetaan aina erikseen toteutuneen käytön mukaan.

Palveluihin kuuluu yleisneuvonta ja minulta saa aina kysyä apuja, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Pakettihintaesimerkkejä:

Osittain sähköinen Simppeli 89€/kk sis. ohjelmiston käyttömaksun, kirjanpidon kerran kk, kirjanpitoon käytetty työaika max. 1,5 h. Aloitusmaksu 29€ uusi yritys ja 59€ muualta siirtyvä.

Täysin sähköinen Sähäkkä 119€/kk (+ tapahtumamaksut) sis. myynti- ja ostoreskontra, kirjanpidon kerran kk, kirjanpitoon käytetty työaika max. 1,5h.  Aloitusmaksu 49€ uusi yritys ja 99€ muualta siirtyvä yritys.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Kysy lisää, niin räätälöidään juuri Sinulle sopivin palvelukokonaisuus!

Räätälöidyt palvelupaketit

Parturi-kampaajille ja kosmetologeille (tmi)  kirjanpito 89€/kk (+alv) sisältäen kirjanpidon kerran kuussa, tilinpäätöksen, veroilmoituksen, ennakkoverojen seurannan sekä yleisneuvonnan. Sähköisesti tai perinteisesti paperisena.

 

Akaan Tilipalvelu noudattaa kaikissa toimeksiannoissaan Taloushallintoliiton YSE KL2018 sopimusehtoja.

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!